Què podem fer per tu?

T’oferim tots els serveis que necessites per arribar als teus usuaris: des del suport tècnic per mantenir la teva pàgina web on-line fins a les accions estratègiques més ambicioses a Internet. Tots els serveis són opcionals. Sigui quin sigui l’objectiu del teu projecte, a 1001 disseny web t’ho posem molt fàcil.

 

 

T’atavala la informàtica?

No t’amoïnis, a 1001 disseny web t’assessorarem de manera integral durant el desenvolupament del teu projecte, tant en aspectes tecnològics com de comunicació on-line. Funcionem per objectius i estratègies per assolir-los. Si ens expliques què vols aconseguir, t’informarem i et farem una proposta personalitzada de disseny web per assolir el teus objectius amb èxit.

 

 

Desenvolupament web

Desenvolupament web

Som especialistes en comunicació i disseny web: creem webs corporatius, catàlegs de productes, portfolis, galeries de fotos, botigues on-line, webs personals i qualsevol altre projecte que es pugui desenvolupar a internet.

Allotjament i dominis

Allotjament i dominis

A 1001 disseny web oferim el servei d’allotjament i registre de domini tot inclòs en una única quota. Gaudiras de servidors avançats i assistència tècnica telefònica per incidències amb resposta en menys de 24h a un preu molt raonable.

Manteniment Web

Manteniment Web

Els recursos de software que integren un web evolucionen de forma continuada. Cada mes apareixen noves actualitzacions de seguretat i millores que n’optimitzen el rendiment. En aquest context, és clau disposar d’un bon servei tècnic.

Disseny Gràfic

Disseny Gràfic

Per que l’aspecte d’un lloc web funcioni, els detalls són importants. Un bon logotip, una correcta aplicació dels colors corporatius i de les tipografies, una bona maquetació i unes bones fotografies fan més efectiva la teva oferta.

Creativitat i continguts

Creativitat i continguts

Estructurar i redactar bé els continguts fa que els usuaris trobin més fàcilment allò que busquen. Amb els nostres serveis de redacció de textos t’assegures que els missatges són rellevants tant pels usuaris com pels cercadors.

Posicionament SEO

Posicionament SEO

Totes les pàgines web que desenvolupem estan optimitzades per posicionament en els cercadors (SEO). Igualment disposem d’eines i serveis addicionals per millorar encara més la visibilitat i la posició del teu lloc web a Google.

SEM i Social Media

SEM i Social Media

La via més ràpida per fer visible la teva oferta a internet és promocionant-la en els cercadors i en les xarxes socials. Aquestes campanyes són molt rendibles ja que incrementen espectacularment les oportunitats de venda.

E-mail màrqueting

E-mail màrqueting

L’ús de butlletins digitals o newsletters permet establir canals de comunicacio directes amb els usuaris. Són una eïna molt efectiva per informar, fidelitzar i mantenir l’interès sobre la nostra oferta de productes o serveis.

 

Ens ocupem de tot.
Truca ara al 93 638 23 43 i t’informarem.

Desenvolupament web | Allotjament i registre de dominis | Posicionament SEO/SEM
Disseny de logotip i imatge corporativa | Creativitat i redacció de continguts
Promoció de llocs web | Assessorament tecnològic

Vols un pressupost a mida?