Estudi de disseny web avançat i creació de pàgines web a Gavà

El nostre equip està format exclusivament per freelances professionals en actiu, llicenciats en comunicació, disseny i/o programació, amb més de 10 anys d’experiència en els àmbits de la comunicació, el disseny i el desenvolupament de projectes a Internet. A 1001 disseny web ens dediquem al desenvolupament de pàgines web corporatives, webs autoeditables i projectes on-line a mida.  

 

 

Disposem dels recursos tecnològics més avançats

Ens dediquem de manera exclusiva al disseny web i al desenvolupament de projectes on-line totalment a mida: pàgines web, portals comercials, webs autoeditables, botigues on-line, catàlegs de productes, portafolis, i qualsevol altre tipus de projecte a internet. En el seu desenvolupament apliquem tecnologies avançades com ara PHP, Xml, Asp, html5, CSS3, jquery, Drupal o WordPress. Totes les nostres pàgines web es desenvolupen respectant els estàndards de qualitat W3C, s’adapten a la visualització a través de dispositius mòbils i inclouen codi font de programació optimitzat per posicionament en els cercadors (Google).  

T’assessorem durant tot el procés de creació de la teva pàgina web

Durant el desenvolupament de tots els projectes oferim assessorament tant en temes tecnològics com de comunicació i disseny. Assegurem així que el projecte acompleix amb els objectius pels quals ha estat creat. Combinem estratègies sòlides de comunicació on-line i desenvolupamnet a mida. El resultat són pàgines web espectaculars, altament funcionals i amb propostes de comunicació molt ben orientades. 

 

 

Disposem d’un mètode per assegurar-te resultats

Afrontem cada projecte en 3 fases clarament diferenciades: en la primera es defineix el projecte mitjançant una proposta gràfica i de continguts que es lliura al client. Si està d’acord amb la proposta i l’aprova, comença la segona fase, el desenvolupament i la programació de la pàgina web. Un cop finalitzada la fase de desenvolupament es lliura la primera versió operativa, i en el cas dels webs autoeditables, es fa un tutorial a les instal·lacions del client per mostrar-li el funcionament. D’aquesta manera aconseguim aportar valor afegit als nostres projectes sense que això signifiqui un increment desproporcionat del seu cost. 

 

 

Servei integral de comunicació digital

– Disseny web i programació
– Assessorament comunicació on-line
– Creativitat i redacció de continguts
– Allotjament web (hosting) i dominis
– Posicionament SEO/SEM en cercadors
– Social Media: estratègies i aplicacions web

 

 

>> Veure projectes

 

>> Veure tarifes

 

Ens ocupem de tot.
Truca ara al 93 638 23 43 i t’informarem.

Desenvolupament web | Allotjament i registre de dominis | Posicionament SEO/SEM
Disseny de logotip i imatge corporativa | Creativitat i redacció de continguts
Promoció de llocs web | Assessorament tecnològic

Vols un pressupost a mida?