Política de privacitat

En compliment del Reglament General Europeu de Protecció de Dades 2016/679, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, l’informem aquí de qui som i de com tractem les seves dades conforme a la nostra política de privacitat.

 

Qui som

El responsable de les dades recollides des del web https://1001dissenyweb.com és, en darrera instància, Jonatan Murcia Pareja, amb DNI 44417297L, donat d’alta com a professional autònom i amb domicili fiscal al C/Gaudí, 6 de Gavà. Sense ometre el responsable final de la informació, en el desenvolupament de les activitats professionals de comunicació descrites en aquest lloc web s’utilitzarà sempre la denominació comercial 1001DissenyWeb, per tant, d’ara en endavant ens referirem sempre al responsable de les dades com a 1001DissenyWeb.

 

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

 

Formularis de contacte

Les dades que recollim en el cas que decideixi utilitzar els nostres formularis de contacte d’aquest web són: nom, e-mail, assumpte i el cos del missatge. L’única finalitat d’aquestes dades és mantenir vies de comunicació obertes amb els usuaris que hagin sol·licitat informació sobre els serveis oferts per 1001DissenyWeb. El tractament d’aquestes dades és absolutament confidencial: en cap cas aquestes dades es cedeixen a tercers ni passen a formar part de cap llistat de distribució de butlletins digitals.

 

Confidencialitat de la informació lliurada per la realització de pressupostos

Els textos, dades, imatges, animacions, dissenys i arquitectures de la informació digital facilitats a través de 1001dissenyweb.com a Jonatan Murcia, seran utilitzats amb la única finalitat de prestar el servei de comunicació descrit segons pressupost. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial de la informació lliurada a persones alienes a 1001dissenyweb.com ha de tenir el consentiment exprés del seu propietari legal.

 

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Tipus de galetes usades en aquest lloc web:

– Galetes analítiques: recullen informació de l’ús que es realitza del lloc web.
– Galetes tècniques i funcionals: són les estrictament necessàries per a l’ús del lloc web i per a la prestació del servei contractat.

Si ho desitjeu, podeu blocar les galetes mitjançant el vostre navegador. Més informació de com fer-ho en els següents enllaços:
Desactivar galetes amb Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=ca
Desactivar galetes amb Firefox: https://support.mozilla.org/ca/kb/Galetes
Desactivar galetes amb Safari: https://support.apple.com/es-es/guide/safari/sfri11471/mac
Desactivar galetes amb Android: https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=ca

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

 

Amb qui compartim les vostres dades

Esteu tranquils. Les dades de caràcter personal facilitades en els formularis d’aquest lloc web no seràn mai compartides sense el vostre consentiment exprés. Les dades recollides com a resultat de processos automatitzats d’analítica web i galetes són enviades a Google Inc. de forma anònima i només tenen finalitats estadístiques que no comprometen en cap cas la vostra identitat ni les vostres dades personals.

 

Quant de temps retenim les dades

Les dades de caràcter personal recollides en els formularis queden emmagatzemades mentre duri la relació comercial i fins a 1 any des de la darrera comunicació. Passat un any des de la darrera comunicació, aquestes dades són eliminades de forma manual.

 

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Dret d’ACCÉS a les seves dades personals.

Dret per sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes.

Dret per sol·licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

 

Informació de contacte

Per exercir qualsevol dels drets previstos en relació a les vostres dades de caràcter personal, podeu enviar un correu electrònic a hola@1001dissenyweb.com o adreçar una comunicació per correu postal a 1001DissenyWeb – C/Sta. Teresa, 12 de Gavà (08850 – Barcelona).

 

Informació addicional

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Així mateix, l’informem que pot dirigir-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) per obtenir informació addicional o per presentar una reclamació, per exemple, si no ha obtingut satisfacció en l’exercici dels teus drets.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

No hi ha cap pressa de decisions automatitzada en relació amb les vostres dades personals d’usuari.

 

L’ús de qualsevol dels serveis oferts des del lloc https://1001dissenyweb implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat.